Program plavby
Spoznajte miesta, kde Vaša loď počas plavby zakotví! Každá zastávka je označená číslom, ktoré zodpovedá jej pozícii na mape, aby ste mohli jednoducho sledovať celú trasu. Stačí kliknúť na vybranú destináciu a zistíte viac o každej z nich. Pre ešte lepší prehľad si môžete celý program plavby prezrieť priamo na mape.
-
1Brisbane, Austrália07. 11. 2024, odchod o 19:00
-
Deň na mori08. 11. 2024
-
Deň na mori09. 11. 2024
-
Deň na mori10. 11. 2024
-
2Bay of Islands, Nový Zéland11. 11. 2024, príchod o 08:00, odchod o 18:00
-
3Auckland, Nový Zéland12. 11. 2024, príchod o 08:00, odchod o 19:00
-
4Tauranga, Nový Zéland13. 11. 2024, príchod o 08:00, odchod o 18:00
-
5Gisborne, Nový Zéland14. 11. 2024, príchod o 08:30, odchod o 19:00
-
6Napier, Nový Zéland15. 11. 2024, príchod o 08:00, odchod o 18:00
-
7Wellington, Nový Zéland16. 11. 2024, príchod o 09:00, odchod o 18:00
-
8Picton, Nový Zéland17. 11. 2024, príchod o 07:00, odchod o 22:30
-
9Nelson, Nový Zéland18. 11. 2024, príchod o 08:00, odchod o 18:00
-
Deň na mori19. 11. 2024
-
Deň na mori20. 11. 2024
-
Deň na mori21. 11. 2024
-
10Sydney, Austrália22. 11. 2024, príchod o 07:00
Kajuty
Každá loď ponúka niekoľko kategórií kajút – od vnútorných kajút, cez vonkajšie s výhľadom, až po luxusné kajuty s vlastným balkónom. Výber správnej kajuty môže výrazne ovplyvniť váš zážitok z plavby. Prezrite si našu ponuku a objavte, ktorá kajuta vám prinesie maximálne pohodlie a vytvorí z vašej cesty nezabudnuteľný zážitok.
Kajuty s oknom
Balkónové kajuty
O lodi
Plavebná spoločnosť: Silversea Cruises
Ultra-luxusná loď Silver Muse bola oficiálne spustená na vodu 19. apríla 2017 v Monaku.
Kmotra: Costanza Lefebvre d’Ovidio, dcéra prezidenta spoločnosti Silversea
Lodenice: Fincantieri, Taliansko
Sesterská loď: Silver Moon
Technické údaje:
Hmotnosť: 40.700 t
Dĺžka: 212,8 m / Šírka: 27 m / Ponor: 6,55 m
Kapacita: 596 hostí, 2-lôžková obsadenosť
Zamestnanci: 411 osôb
Rýchlosť: 19,8 uzlov
Počet palúb: 8 pre hostí
Video:
Plán lode
Spoznajte loď do detailu a získajte prehľad o všetkých palubách a ich vybavení na lodi.
Na palube je až 8 možností stravovania, vrátane 3 nových reštaurácií:
- Atlantide - špecializovaná na morské plody a gril, používa najvyberanejšie ingrediencie z celého sveta. Dress code: formálny (dámy spoločenské alebo koktejlové šaty, páni smoking alebo tmavý oblek a kravata).
- Indochine - ázijská fusion dining venue. Dress code: neformálny (dámy letné šaty alebo ľahké nohavice, páni sako aj bez kravaty).
- Spaccanapoli - talianska reštaurácia na hornej palube pri bazéne s ponukou skvelej talianskej pizze počas celého dňa. Dress code: casual (nohavice, blúzka alebo ležérne šaty pre dámy; košeľa bez kravaty a bez saka a dlhé nohavice pre pánov).
- La Terraza - ikonická Silversea à la carte reštaurácia. Výber autentických talianskych receptúr; mozzarella bar, sklep olivového oleja, bufet s morskými plodmi a salumeria. Šéfkuchár Alberto Colombo. Dress code: neformálny.
- Silver Note - perfektné miesto na večer vo dvojici, s ľahkou večerou a tancom v príjemných tónoch jazz & blues. Malé jedlá v štýle tapas z medzinárodnej kuchyne. Dress code: neformálny.
- Kaiseki - japonská reštaurácia, inšpirovaná 5 základnými prvkami japonskej kuchyne, so zreteľom na ekvilíbrium yin a yang. Dôraz na bezchybnú prípravu a nádhernú prezentáciu každého chodu. presentation. Počas dňa výber sushi, sashimi a iné raw ázijské jedlá, večer aj teppanyaki. Dress code: neformálny. Príplatok $ 60. Nutná rezervácia.
- La Dame (Relais & Châteaux®) - predstavuje menu zostavené najlepšími šéfkuchármi teamu Relais & Châteaux, ktorá je partnerom Silversea. Najvyššia francúzska kuchyňa. Moderný elegantný štýl, čašníci v bezchybných bielych rukavičkách. Dress code: formálny (dámy spoločenské alebo koktejlové šaty, páni smoking alebo tmavý oblek a kravata). Príplatok $ 60. Nutná rezervácia.
- Indochine - ázijská reštaurácia s nádychom exotického tajomna. Výlet do sveta chutí Indie, Vietnamu, Thajska ... Dress code: neformálny.
- The Grill - počas večere si jedlá pripravovujú priamo hostia sami na lávových kameňoch, v optimálnej teplote nad 400˚C. Mäso, zelenina, ryby...si môžete uvariť podľa vlastnej chute. Cez deň slúži ako rotisserie a bufet so šalátmi a vynikajúcimi burgermi. Dress code: casual (nohavice, blúzka alebo ležérne šaty pre dámy; košeľa bez kravaty a bez saka a dlhé nohavice pre pánov).